Vinduer og døre

Vinduer og døre

Vi tilbyder et stort udvalg af både træ og træ/aluvinduer, og monterer i alle typer bygninger.
Hos os fokuserer vi på disse 5 gode vindue/dørproducenter som leverer produkter i den høje kvalitet som vi ønsker at levere og montere hos jer.

KPK Vinduer:

er i dag en af de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Og med deres dansk producerede elementer har de en stor del af deres sortiment som Quick-levering, hvor elementer på individuelle mål kan leveres klar til montering på bare 6 dage.

Outrup Vinduer:

er danskproducerede døre og vinduer der leveres i 2 designs MODERN eller CLASSIC profil indvendigt. Så vinduerne passer til den moderne enkle stil i nyere hus eller til den mere klassiske stil, hvor vinduer og døre ofte er med sprosser.

Velfac Vinduer:

har fokus på design, energi og kvalitet, og levere bl.a. Den meget moderne VELFAC 200 serie som er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet.

Vindunor Vinduer:

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rødder tilbage til 1976. Vinduerne kan fås i både træ og træ/alu i 2 forskellige konstruktioner. Derudover er deres skydedøren en af de bedste på markedet. Standard kun 4 ugers levering.

Velux tagvinduer:

har produceret tagvinduer i mere end 75 år, og er klart de førende inden for ovenlysvinduer, ovenlysmoduler, fladtagsløsninger, lystuneller, til alle deres produkter kan der leveres et hav af gardiner, solafskærmning og øvrigt tilbehør både manuelt og elektroniske løsninger.

Lacuna foldedøre:

producerer foldedøre i Langeskov på Fyn. de er lavet til at holde imponerende 30 – 50 år, på grund af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer og har målet om at være den bedste foldedørsproducent i verden.

Kontakt os med jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud.

Christian Larsen, Tømrermester

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ring til os

21 68 44 58

Eller skriv til os, så ringer vi dig op