Tilbygning

Tilbygning

Vi tilbyder et stort udvalg af både træ og træ/alu vinduer, og montere i alle typer bygninger.

Hos os fokusere vi på disse 5 gode vindue/dørproducenter som leverer produkter i den høje kvalitet som vi ønsker at levere og montere hos jer

KPK Vinduer: er i dag en af de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Og med deres dansk produceret elementer har de en stor del af deres sortiment som Quick-levering, hvor elementer på individuel mål kan leveres klar til montering på bare 6 dage.
Outrup Vinduer: er dansk produceret døre og vinduer der leveres i 2 designs MODERN eller CLASSIC profil indvendigt. Så vinduerne passer til den moderne enkle stil i nyere hus eller til den mere klassiske stil, hvor vinduer og døre ofte er med sprosser.

Velfac Vinduer: har fokus på design, energi og kvalitet, og levere bla. Den meget moderne VELFAC 200 serie som er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. 

Velux tag-vinduer: har produceret tagvinduer i mere end 75år, og er klart de førende inden for Ovenlysvinduer, ovenlysmoduler, fladtagsløsninger, lystuneller, til alle deres produkter kan der leveres et hav af gardiner, solafskærmning og øvrigt tilbehør både manuelt og elektronisk løsninger

Lacuna foldedøre: producerer foldedøre i Langeskov på Fyn. de er lavet til at holde imponerende 30 – 50 år, på grund af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer og har målet om at være den bedste foldedørsproducent i verden.

 

Kontakt os med jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud.

Christian Larsen, Tømrermester

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ring til os

21 68 44 58

Eller skriv til os, så ringer vi dig op