Tagpap

Tagpap

Tagpap

Til traditionelt byggeri med “tagpap” benytter vi hoved sagligt produkterne fra
De Boer i Belgien.  Alle produkter opfylder og bliver testet i forhold til gældende kvalitetskrav og brandkrav i Danmark. 

De Boer har siden 1922 udviklet en række bitumen baserede membraner, der kan anvendes på både fladt tag og skrånende tagflader.

Et tagpap tag er en flot estetisk løsning der passer perfekt til den moderne byggestil, men også i sammenhæng med ældre byggerier, hvor man kan give sit hus et “løft” til en mere moderne arkitektonisk retning.

På private boliger er det især listedækning der har vundet frem, da det er en moderne elegant tagløsning der passer til de fleste typer af huse med hældning. 

På flade tage er det oplagt at bruge tagpap som en holdbar løsning. Desuden er det muligt, ofte ved brug af den oprindelige tagkonstruktion at lægge et flot nyt tagpap tag og samtidig efterisolere sit tag op til gældende krav.


Med et grønt tag er det visuelle og æstetiske i fokus. Med et grønt tag følger også bedre luftkvalitet og mindre belastning af afløb.  Her arbejder vi med 2 klaisiske løsning en Sedum løsning hvor du for et grønt og let tag fra første dag, eller et almindelige grønt tag med en tung jordløsning som er lidt plejekrævende i starten. Kontakt os for besigtigelse og vurdering af hvilke type der passer til Deres projekt 

Leverandør

Vores De Boer tagpap leveres af Finn Larsen Tagmaterialer, Hadsund.

 

Kontakt os med jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud.

 

 

Christian Larsen, Tømrermester

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ring til os

21 68 44 58

Eller skriv til os, så ringer vi dig op